Lukk

Om oss

Vi er en profesjonell aktør med behandlingsted i Bergen Sentrum

Vårt motto er at kun det beste er bra nok

Hos oss behandles du kun av offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring innenfor medisinsk laserbehandling og andre kosmetiske behandlinger.

Vårt mål er å kunne gi kundene det absolutt beste av behandlinger som finnes på markedet og har som mantra at vi skal alltid ha det beste for våre kunder.

Det vil si at vi alltid skal ha det absolutt beste og siste utstyret (lasere) som finnes på markedet og at våre behandlere alltid vil være oppdatert og kurset på de siste behandlingsteknikkene.

REBECCA BERGTUN

Ståle Brekke

Ansvarlig Lege

Ståle Brekke

Ansvarlig Lege

Dr Ståle Brekke er utdannet allmennlege og spesialist innen anestesiologi. Dr. Brekke er deleier og medisinsk ansvarlig ved klinikken.


May-Helen Bergetun

Sykepleier

May-Helen Bergetun

Sykepleier

maya@totalbodylaser.no


Nathalie Tande

Sykepleier

Nathalie Tande

Sykepleier

nathalie@totalbodylaser.no


Rebecca Bergetun

Sykepleier

Rebecca Bergetun

Sykepleier
46 42 64 21
rebecca@totalbodylaser.no

Rebecca Bergetun ble utdannet sykepleier i 2004 ved det anerkjente medisinske universitet Monash i Australia. Hun er den som har fjernet flest tatoveringer hos Clear Ink og Total Body Laser. Siden 2007 har Rebecca fjernet tusenvis av tatoveringer med ulike lasere.


Linn Marthinussen Tofting

Sykepleier

Linn Marthinussen Tofting er utdannet sykepleier i 2003, med videreutdanning i hudpleie for sykepleiere og kosmetisk dermatologi ved Senzieakademiet på høyskolen i Buskerud i 2014.


Vi er på Messenger!

Du kan nå oss på mange måter, og du kan bestille time via vår online booking. Uansett hvordan du ønsker å kontakte oss, lover vi å svare deg så snart som mulig.

Kontakt oss via Messenger